Bezorging in woonwijken

Ontvang je, je reservering liever thuis? Geen probleem, DHL Selektvracht bezorgd elke reservering gratis van dinsdag t/m zaterdag bij jou thuis en kleine bedrijven. Zodra de reservering wordt verzonden, weten we ook wat de geplande tijdsvak is:

Tijdsindicatie

DHL Selektvracht bezorgd in tijdsvakken, tijdens het aanvragen van de reservering kun je kiezen tussen een ochtend, middag en avondroute (indien beschikbaar).

08.30 - 11. 00 uur
09.00 - 15.00 uur
11.00 - 15.00 uur
14.00 - 18.00 uur
18.00 - 21.00 uur (enkel op dinsdag, woensdag en donderdag)
09.00 - 15.00 uur.

Bezorging bij de buren

De bezorger van Selektvracht mag in een straal van 100 meter bij een buren in dezelfde straat bezorgen, alhoewel het geen garantie is dat dit ook gebeurd.

Mocht je pakketje bij een buren worden bezorgd, laat de bezorger een briefje achter en is ook op Track & trace te zien op welk huisnummer het uiteindelijk is bezorgd.

Bezorgdienst gemist?

Op het moment dat de bezorger niemand aantreft op het bezorgadres, zal hij of zij een briefje achterlaten in de brievenbus. Met de infocode welke rechts onderaan de kaart staat, kan de bezorgtijd worden afgestemd of kan het pakketje worden re-routed naar een servicepoint. Dit alles kan geregeld worden via Mijn Selektvracht.nl.

Doe je niks? Dan komt men de volgende bezorgdag (dinsdag t/m zaterdag) nog een keer langs.

Doorsturen naar een ander adres

Zodra je reservering is verzonden, is het niet mogelijk om het adres nog te veranderen (buitenom de 'Niet thuis' oplossingen van Selektvracht). Afleverdag 1 aanbieden op je thuis adres en afleverdag 2 op de feestlocatie is dus niet mogelijk.

Vragen, klachten of complimenten?

De Internet Verhuurshop is in eerste instantie de contactpersoon voor vragen, klachten en complimenten over de bezorgdienst. Sommige vragen kunnen wij niet direct beantwoorden en moeten worden voorgelegd aan DHL, de doorlooptijd hiervan is ongeveer 3 - 4 werkuren.

Alle internet verhuurshops